Kapat

Tüm düğünlerin en önemli detaylarından biri özel gününüzü daha da anlamlı kılacak olan çiçeklerdir. Özellikle düğün konseptine göre çiçek buketleri tercih etmek ambiyansı tamamlamak için de harika bir detaydır. Düğün konseptine göre çiçek siparişi web sitemizden oldukça pratik. Düğün çiçekleri için seçenek arıyorsanız  gelin buketi, düğün çiçeği gibi farklı çiçekler arasından kolaylıkla seçim yapabilirsiniz. Cihan Altunkaya Çiçekçilik’i tercih ettikten sonra “düğün çiçeği gönder” demeniz yeterli. Sonrasında düğün çiçekleri dilediğiniz bölgelere ulaştırılmaktadır. Zevkinize uygun olarak, özenle hazırlanan dilediğiniz çiçek modeli uygun fiyatlarımızla size sunulmaktadır.

düğün konseptine göre çiçek buketleri

Gelinlik, düğün mekanı gibi detayları seçtikten sonra sıra taptaze çiçeklerin yer aldığı çiçekler arasından bir seçim yapmaya geliyor. Düğün çiçekleri de, gelin çiçeği seçimi de düğün konseptinize uyum sağladığı sürece ortamı oldukça şık bir hale getirecektir. Düğünler için çiçek seçimi yapılırken tercih edilen çiçek bu yüzden önemlidir. Tabi ki gelin çiçeği buketi ya da düğün çiçeği olarak tercih edeceğiniz farklı çiçek seçeneklerini alanında uzman olmuş kişilere emanet etmenizde fayda var.

Düğün konseptleri için tabi ki yüzlerce farklı çiçekleri tercih edebilmek mümkün. Ama bu çiçekler arasında önemli olan uygun çiçek seçimi yapılmasıdır. Çiçek seçme işleminde en önemli kısımlardan biri olan çiçek türü seçimi konusunda da Cihan Altunkaya Çiçekçilik size yardımcı olarak, çiçek gönderimi sağlayacaktır.

Farklı konseptlerde, farklı çiçekler tercih edilirken, düğün çiçekleri çeşitleri arasından nasıl bir seçim yapılması gerektiğini inceleyelim.

Vintage Düğün Konseptleri İçin Çiçek Seçimi

Vintage düğün konseptlerinden genellikle canlı renklere odaklanmak yerine daha kuru çiçek türlerinin yer aldığı görülmektedir. Genellikle göz alıcı çiçeklerden ziyade daha pastel tonların yer aldığı düğün çiçeklerini tercih edebilirsiniz.

Vintage düğün konseptleri için çiçek siparişleriniz özenle hazırlanarak, hızlı bir şekilde dilediğiniz adrese teslim edilir. Bu konseptte özellikle el buketlerinde yormayan renklerden tercih edilen lavanta, lale, orkide ya da kırmızı gül gibi vintage seçimler yapılabilir. Canlı gelin çiçeği ile konsepte apayrı bir hava katabilirsiniz.

Sade Düğün Konseptleri İçin Çiçek Buketleri

Gösterişten uzak, sadelikten yanaysanız ve düğün konseptiniz dinlendiren bir tarza sahipse çiçeğinizin modeli için çiçek gönderimleriniz emin ellerde. İster kredi kartınızla ister diğer ödeme yöntemleriyle. Dilediğiniz çiçek siparişi için konseptinize uygun bir çiçek seçerek siparişinizin bir an önce hazırlanmasını sağlayabilirsiniz.

Sade düğün konseptlerinde genellikle her kusursuz ve asil bir hava yakalayan beyaz renklerin hakim olduğu gelin eli çiçeği tercih etmek iyi bir seçimdir. Orkide, lotus, şakayık, Kazablanka, lilyum gibi zarafeti yansıtacak çiçekler satın alabilirsiniz. Bunun yanı sıra farklı çiçek modellerinden bir aranjman yapmak yerine tek bir çiçek modelinin bulunduğu özel gün çiçeklerini tercih edebilirsiniz.

Geleneksel Düğün Konseptleri İçin Çiçek Buketleri

Geleneksel düğün konseptlerinde rengarenk, cıvıl cıvıl çiçekler ile gelini mutlu edebilirsiniz.  Özellikle tam mevsimi olan canlı çiçeklerden oluşan bir çiçek buketi ile ambiyansı tamamlayabilirsiniz.

Bohem Düğün Konseptleri İçin Çiçek Buketleri

Bahar aylarında ya da yaz aylarında en sevilen düğün konseptlerinden olan bohem düğün konseptlerinde tercih edilen çiçekler lotus, şakayık, gül gibi seçenekler olabilir. Hatta bu çiçeklerin arasına yerleştirilecek olan yeşillikler ile de harika bir aranjman elde edilebilir. Eğer bohem düğün konsepti hazırlıyorsanız pembe, mavi, sarı gibi renk seçeneklerine sahip çiçekler arasından bir seçim yapılabilir.

Düğün konseptiniz belliyse ve geriye sadece son dokunuşu yapacağınız çiçek seçimi kaldıysa bizimle iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz. Çiçek fiyatları hakkında detaylı bilgiye ise Düğün Çiçekleri kategorimizden ulaşabilirsiniz. Çiçekçi arayışınızda yüzünüzü güldürecek Cihan Altunkaya Çiçekçilik ile hala tanışmadıysanız, geç kalmış sayılmazsınız.

İlgili Ürünler