Kapat

Sevdiklerinizi göndereceğiniz çiçeklerle mutlu etmek ister misiniz? Hatta burçlara göre çiçek siparişi verin, onları daha çok mutlu edin. Biliyorsunuz oldukça fazla çiçek türü vardır. Ve Zodyak kuşağında da herkesin burcuna göre bir çiçek bulunmaktadır. Siz de sevdiklerinizi gerçekten mutlu etmek istiyorsanız burçlara göre çiçekleri inceleyerek, dilediğinizi satın alabilirsiniz. Çiçekçi arayışınızda her zaman yanınızda olan Cihan Altunkaya Çiçekçilik’e sevdikleriniz için “Burçlara göre çiçeği gönder” demeniz yeterli.

burçlara göre çiçek seçimi

Taptaze çiçeklerin ve dilediğiniz çiçek türünün yer aldığı Çiçek Tasarımları kategorisinde sevdikleriniz kişiliğine en uygun çiçek gönderimi yapılmaktadır. Yalnızca yakınlarınıza ya da sevdiklerinize değil, kendi burcunuza uygun çiçek seçimi yaparak da yaşam alanlarınızda farklı bir atmosfer yakalayabilirsiniz. Burada önemli olan “Hangi burç, hangi çiçekten hoşlanır?” sorusunun cevabını bilmek. Bu yazımızda farklı çiçekler arasından ister kendi burcunuza göre, isterseniz sevdikleriniz burcuna göre hangi çiçeği tercih edebileceğinize ulaşabileceksiniz.

Anneler Günü, Sevgililer Günü, doğum günü gibi birçok özel gün çiçek göndermek için harika zamanlardır. Hele bir de çiçek seçme işlemini nasıl yapacağınızı biliyorsanız zevkinize uygun bir seçim yapmak daha kolay olacaktır.

Birçok kişi burçlara göre hediye tercih eder. Her rengin sevdiği bir renk, burçla uyumlu bir taş gibi birçok detay vardır. Çiçek seçimi de bu detaylardan biridir. Peki hangi burç, hangi çiçekten hoşlanıyor detaylıca inceleyelim.

Hangi Burç, Hangi Çiçekten Hoşlanır?

Koç Burcunun Sevdiği Çiçekler

İlkbahar aylarının burcu olan koç burcu için bahar çiçeklerini tercih edebilirsiniz. Yumuşak tonlardaki beyaz, mor, pembe gibi renklere sahip çiçekler değerlendirilebilir.

Koç burçlarının seveceği papatya, lale, sümbül gibi çiçekleri çeşitleri ile web sitemizden inceleyerek koç burcu yakınlarınız için tercih edebilirsiniz.

Boğa Burcunun Sevdiği Çiçekler

Burçlar arasında en pozitif karaktere sahip olanlardan biri olan Boğa’lar canlı renklere sahip çiçekleri sever. Boğa burcu için tercih edilebilecek çiçekler papatya, menekşe, lale ve kırmızı güldür.

İkizler Burcunun Sevdiği Çiçekler

Neşeli, hareketli ve değişken karakterleriyle dikkat çeken ikizler burcu için tam da onların karakterine uygun seçimler yapabilirsiniz. Yasemin, sümbül, gardenya, yasemin, orkide gibi seçimler yapılabilir.

Yengeç Burcunun Sevdiği Çiçekler

Romantik, arkadaş canlısı ve sevecen yengeç burcu için kendileri gibi bir karaktere sahip ince seçimler yapılabilir. Zambak, beyaz gül, nilüfer gibi seçenekler en çok tercih edilen çiçekler arasındadır.

Aslan Burcunun Sevdiği Çiçekler

Burçlar içerisinde en gösterişli ve ihtişamlısı olarak bilinen aslan burcu için tabi ki dikkat çeken ve lüks görünüme sahip çiçekler tercih edilmelidir. Orkide, kırmızı gül, lilyum gibi seçimleri aslan burcu sevdikleriniz için değerlendirebilirsiniz.

Başak Burcunun Sevdiği Çiçekler

Pratikliğiyle ve çalışkanlığıyla bilinen başak burcu kişiler için bakımı kolay çiçekler arasından bir seçim yapabilirsiniz. Sarı menekşe, açelya, portakal çiçeği, nergis gibi çiçek seçenekleri arasından bir seçim yapabilirsiniz.

Terazi Burcunun Sevdiği Çiçekler

En romantik burçlardan biri olan terazi burcu için romantik seçimler yapabilirsiniz. Pembe gül, papatya, ortanca gibi seçeneklere seçimleriniz arasında yer verebilirsiniz.

Akrep Burcunun Sevdiği Çiçekler

Tutkulu bir burç olarak bilinen akrep burcu için kırmızı karanfil, kırmızı gül gibi seçimler yapabilirsiniz.

Yay Burcunun Sevdiği Çiçekler

Dost canlısı ve neşeli yay burcu insanları için en az onlar kadar zarif çiçek seçimleri yapabilirsiniz. Mor menekşeler, zambaklar yay burcu sevdiklerinize gönderebileceğiniz seçenekler arasındadır.

Oğlak Burcunun Sevdiği Çiçekler

Oğlak burcu yakınlarınız için kış çiçekleri arasından bir seçim yapılabilir. Enerjilerinin yüksek olmasıyla ön plana çıkan oğlak burçları için kamelya, kadife çiçeği gibi seçimler yapılabilmektedir.

Kova Burcunun Sevdiği Çiçekler

Sınırsız bir hayal gücüne sahip kova burcu sevdiklerinize en az hayal güçleri kadar benzersiz çiçekler gönderebilirsiniz. Menekşe, kardelen gibi alternatiflerden birini dilerseniz değerlendirebilirsiniz.

Balık Burcunun Sevdiği Çiçekler

Balık burcu sevdikleriniz için suyu seven bitkileri tercih edebilirsiniz. Su zambakları, nilüfer, nergis gibi güçlü ama zarif yapısıyla dikkat çeken çiçekler arasından seçim yapabilirsiniz.

Burçlara Göre Çiçek Siparişi Nereden Verilir?

Burçlara uygun çiçek gönderimi yapmak istiyorsanız alanında uzman markaları tercih edebilirsiniz. Çiçekçi olarak hizmet veren Cihan Altunkaya Çiçekçilik olarak uygun fiyatlarımızla sizlere hizmet vermekteyiz. Çiçek siparişleriniz güvenli ve hızlı bir şekilde tarafımızdan gerçekleştirilmektedir. Sipariş vermek istediğiniz çiçeği seçtikten sonra, ister kredi kartınızla ister diğer ödeme seçeneklerinden birini seçerek siparişinizin ilk adımını tamamlayabilirsiniz.

Çiçek gönderimleriniz dilediğiniz gün ve saatte belirttiğiniz adrese teslim edilir. Almayı düşündüğünüz tüm çiçekleri fiyatları ile sitemizden inceleyebilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.

İlgili Ürünler